Ударна акция на полицията във Варна

полиция

Специализираната полицейска операция, по противодействие на притежанието и разпространението на наркотични вещества, се проведе вчера, от криминалисти от ОДМВР Варна, съвместно с ГДНП.

39-годишен варненец бе задържан, а в две обитавани от него жилища бяха намерени и иззети голямо количество наркотични вещества. В хода на полицейската акция са претърсени два от имотите на задържания, в м-ст „Пчелина“ и жк „Възраждане“, където служителите на реда са намерили: около килограм кокаин, метамфетамин и марихуана, три електронни везни, преса, 3500 лева, приблизително 1000 евро, две незаконни оръжия- един боен пистолет и един преправен на такъв, голямо количество боеприпаси за тях, както и множество пакетчета, приготвени за разпространение.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава и към момента под наблюдение на Окръжна прокуратура.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ