Шофьор откри прекрасно място за паркиране в Пловдив, но нахалството му подразни много хора

1901357

Щяхме доста да се изненадаме ако това място беше останало свободно и пешеходците можеха да преминат спокойно. Всекидневно ставаме свидетели на шофьори, които са доста изобретателни в избора си на място за паркиране, въпреки че е против правилата. Мястото е тротоарът на бул.“България“, малко след колелото на Панаира. Факт е, че броят на автомобилите в Пловдив расте и трудно се намира място за паркиране, но нахалството на някои минава границите на благоприличието.

„Пловдив ми е Дивият Запад. Ако почна да снимам майкооо, че те повечето са в нарушения, както и пешеходци, хора движещи се с колела и тротинетки. Само ще кажа, че Пловдив е град, който спокойно човек може и пеша да стигне определена точка. Например от паметника на Съединението спокойно за 30 минути си направих разходка до Аграрния и за толкова обратно. Да не говорим,че наистина града се пренасели, лошо няма всеки иска да работи за по-голяма заплата. Но в крайна сметка, живота не е само автомобил.“

Поредния забравил откъде идва и за какво сме на този свят.

Ей, един да видя да не е паркирал на волеалеята……тоя направо от КАТ трябва да му дадат медалче……

Това са само част от многобройните коментари под публикацията със снимката в социалната мрежа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ