Народът се вдигна срещу Нойзи: Срамота! Ти не си по-различно от убиеца на Милен Цветков!

нойзи

Мрежата прегря след пиянската изцепка на Ивайло Цветков-Нойзи.

Журналистът бе задържан, след като рано сутринта в петък е бил спипан да управлява пиян автомобила си в столичния квартал „Драгалевци“.

Малко по-късно Софийска районна прокуратура повдигна обвинение на 51-годишния журналист за шофиране след употреба на алкохол, наложи му парична гаранция в размер на 15 000 лева и отне шофьорската му книжка и БМВ-то му.

След гафа Нойзи призна в социалната мрежа, че е сглупил сериозно. И много го е срам.

„Не се беше случвало, няма и да се случи пак. Причините и подробностите не са важни – важни са поуката и отговорността, която ще понеса. Извинявайте.“, написа той в профила си.

Интернет потребителите обаче не се трогнаха от разкаянието и под поста му заваляха куп гневни коментари, предава Блиц.

Хората смятат, че журналистът не е по-добър от убиеца на Милен Цветков. И не крият възмущението си, че все по-често известни българи демонстрират безнаказаност, позволявайки си да газят закона.

„Трябва да си понесеш наказанието! Надявам се да е поне 1 година зад решетките! Вие сте публична личност и трябва да няма милост!“, „Ивайло, запомни едно – ти НЕ си нищо по-различно от убиеца на Милен Цветков! Срам, падение, провал!“, „Каква отговорност ще понесеш? Казвай ве, парадигмо!!!“, „Жалко ! Не спирам да Ви харесвам като ерудит, но всеки трябва да е равен пред закона.

Това,ерго,не означава,че няма човешка и Божия прошка. Понасяте си последствията и напред !“, „Добре че ви хванаха…иначе кой знае колко пъти сте карали пил“, „Някак е несериозно човек с позиция, като вас, да си позволява да изпада в такива ситуации. Следващият път мислете, защото после излизате по медиите и изказвате мнение по най-различни теми, включително тази.

Ами, лицемерно е!“, „Извинявате се единствено защото бяхте хванат да карате пил, а не защото се разкайвате и осъзнавате стореното. Нали осъзнавате колко обезценихте писаното и изговореното от Вас след тази случка? Повечко смирение, по-малко гордост, Цветков!“, са само част от коментарите, които се появиха под поста му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ