Иван смая Жоро Игнатов: Откакто ми заши панталоните, нещата са зле. Здравето ми е разклатено

съдебен спор

Пореден екшън се разигра в предаването „Съдебен спор“ по Нова Тв. Ищецът Иван Методиев се оплака на Жоро Игратов, че тъщата му го е разделила с любовницата. Рускиня се настанила в семейното жилище и майката на жена му я е изгонила безцеремонно с поведението си.

Иван има две деца от Веселка, но твърди, че не са негови. 40-годишният му син и 37-годишната му дъщеря били на мъж от „взривната яма“, твърди ищецът, цитиран от България днес.

Двамата съпрузи не са разведени, но не живеят под един покрив от години. Методиев обвинява жена си, че тайно влиза в новият му дом и му краде нещата.

„Пет тигана имах, три ми липсват. Крала е докато ме няма у дома. И дюшеци, и легло, и килими ми липсват“, не спира да се жалва Иван.

От своя страна Веселка обвини мъжа си в тежко пиянство. Жената го напуска окончателно, след като почерпеният мъж я заплашва с пушка. Думите й са потвърдени и от дъщерята, която заяви, че редовно е ставала свидетел на побоища от страна на баща й към майка й.

Иван отрича всички обвинения и смята, че съпругата му прави магии, за да влоши здравословното му състояние.

„Откакто ми заши панталоните нещата тръгнаха на зле“, казва пред Жоро Игнатов мъжът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ