Алекс Сърчаджиева изплака: Дъщеря ми се обърна срещу мен, когато ѝ казах истината за Ласкин

алекс сърчаджиева

Когато казах на дъщеря си, че баща ѝ (б.р. Иван Ласкин) е станал звездичка, тя искаше да избяга от мен. Каза ми: „Ти си най-гадната майка на света“. Беше само на 8 години, нямаше къде да отиде и нямаше никого на този свят, освен мен. Така актрисата Александра Сърчаджиева описа реакцията на дъщеря ѝ София, когато е разбрала, че баща ѝ – Иван Ласкин е починал, предаде 24 часа.

„Понеже ме беше страх сама да го кажа, бях помолила едни приятелки да дойдат вкъщи. Аз ѝ казах: „баща ти стана звездичка“. Тогава ме посъветваха да ѝ кажа веднага, защото по телевизията се гърми. Едни психолози ми бяха казали – остави я, тя може да хвърля да троши, да излива някакви емоции. Никой от тях не ме предупреди, че тя може да се обърне срещу мен.“, сподели актрисата.

„Тя се обърна и ми каза: „Ти си най-гадната майка на света“. Не бях готова за това. Много по-късно я попитах защо ми го е казала, а тя ми отговори: „нито една майка, която обича детето си, не може да му каже най-страшното нещо в живота му“. За себе си тя тогава беше права. Беше на 8. Събра си багажа в една раница, питах я: „къде отиваш“, а тя ми отвърна, че се маха от мен“, разказа още Сърчаджиева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ