Голям успех! Българка спечели титлата „Мисис Европа“. Вижте само каква красавица е

960x540

Българска хубавица спечели конкурса „Мисис Европа”, който се проведе в Истанбул, предаде Нова телевизия.

Манита Вартан е отпътувала към дестинацията със седем куфара. „Багажът е толкова много, тъй като вечерните тоалети, с които заминах, са на един от най-добрите български дизайнери. Работих с трима български дизайнери, аз държах всичко да бъде българско, да бъде наше, без чужда намеса в представянето ни”, съобщи „Мисис Европа”.

Един от кръговете на конкурса е бил с народни тоалети. „Носията е автентична родопска, с истинско менче, кобилица и стомни. Целият антураж е автентичен. Само тези неща се побраха в четири куфара”, каза тя.

Вартан поясни, че е четвърто поколение арменка в България и затова носи такова име. „Завършила съм българска филология, работила съм 5 години като учител. Сега се занимавам с мода, благотворителност и обществени изяви. Също така отглеждам дъщеря си, която се занимава с музика. Тя също е носител на много награди в чужбина”, съобщи тя.

„Мисис Европа” сподели, че предстои да бъде издадена и първата ѝ готварска книга с арменски рецепти. Тя има планове за следващи с интернационални рецепти.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ