Бойко Борисов: Ще има пак парламентарни избори и ще докажем, че сме първа политическа сила

бойко борисов 1

„Критична е обстановката в международен план. Трябва да сме търпеливи. Мобилизирайте се. Няма да мине много време, ще има пак парламентарни избори и ще докажем, че сме първа политическа сила“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Дулово, цитиран от 24 часа.

„В парламента в София се опитахме да направим нещо, което да не ни прати на 6-и избори. Загубата на кметските в Дулово са заради това, че една стотинка не е дошла тук. Искаме да направим нещо по-добро за хората, за общините.“

„Неслучайно на първия тур спечелихме във всички по-големи градове. Ще им гледаме сега сеира. Искахме само да напомним на българите колко голям е компромисът на ГЕРБ. И го правим само за българите“, добави Борисов.

Той заяви, че трябва народът да види, че тази некоалиция има какво да направи за хората.

По-рано пред журналисти той коментира, че ако има оставка на вътрешния министър, трябва да си отиде и Денков и подчерта, че „няма да угаждат на Кирил Петков“.

По отношение на слуховете, че Борисов се готви за президент той заяви: „Президент можех да стана, като бях на 40 години. Тогава, като главен секретар имах 93% рейтинг. Сега единствено искам ГЕРБ да бъде стабилизиращият фактор и България да мине през чудовищната криза.“За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ