Такъв гаф феновете на „Стани богат“ не помнят! От предаването признаха: Сгрешихме! Извинете ни

стани богат

От предаването „Стани богат“ излизат с изявление под формата на извинение за своя грешка, предава Петел. Това се отнася за предаването от снощи, в което е зададен по некоректен начин един от въпросите.

Ето как обясняват това от предаването:

„На 20 ноември в предаването “Стани богат” бе зададен въпрос, чиято формулировка не бе изцяло коректна. Той гласеше: “ Кой е най-високият небостъргач в САЩ? ” и варианти за отговор: А) Уулуърт Билдинг (241 м.), В) Емпайър Стейт Билдинг (381 м.), C) Крайслер Билдинг (319 м.) и D) Сиърс Тауър (442 м.). До 2014 година най-високата сграда в САЩ е Спиърс Тауър, посоченият от продукцията за верен отговор. Към днешна дата One World Trade Center (541 м)е най-високата сграда в САЩ.

Регламентът на формата, който ние стриктно спазваме, съветва да се приеме за верен най-близкият отговор до верния. В случая това е и посоченият от продукцията D) Сиърс Тауър (442 м.). В конкретния случай играчът маркира отговор В) Емпайър Стейт Билдинг (381 м.), който по никакъв начин не може да се приеме за верен отговор и не оказа влияние върху хода на играта му.

За нас доверието на участниците и почитателите на играта е от първостепенно значение и поднасяме извиненията си за допуснатата неточност, като сме предприели и ще продължим да прилагаме мерки, с цел да бъдат избегнати подобни ситуации в бъдеще.“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ