Джамбазки: Тия са тотален провал и позор. Денков и ПП искат оставката на собствения си министър

payimage-539170

„Министър-председателят няма авторитет пред министрите си. За това има една дума – ПРОВАЛ! Циркът, който видяхме между Кирил Петков и Калин Стоянов, е диагноза за управлението – то е в клинична смърт. Въпросите и изясняването на обстоятелствата относно протестите против БФС и последвалото превишаване на правомощията, от страна на служители на МВР, трябва да се изясняват в Народното събрание, а не в сутрешните блокове“.

Това коментира в профила си във Фейсбук евродепутатът Ангел Джамбазки.

„От една страна Денков и ПП искат оставката на собствения си вътрешен министър, от другата страна НЕкоалиционните партньори – в лицето на Пеевски и Борисов – защитават Стоянов. Сглобката не работи, на практика това управление е блокирано, а единственото, което го поддържа, сякаш на системи, са външни фактори и интереси“, твърди той.

„Позорното управление наближава своя край и това е повече от ясно. Въпросът е какви още щети ще нанесат тези тотални аматьори в оставащото им време“, пише още Джамбазки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ