Гордост и носталгия: Гала влезе в историята, зрителите видяха сълзи в очите й

гала на кафе

Смесени емоции видяха по лицето на Гала зрителите на Нова телевизия в деня, в който телевизията като явление отбелязва своя международен празник. Причината беше, че продуцентите и редакторите върнаха сериозно времето назад и пуснаха началото на „На кафе“ отпреди 23 години на същата дата.

Гала се опита всячески да прикрие чувствата си, но те все пак проличаха. От една страна чертите й издадоха истинска гордост, че е водещата с най- дълга кариера без прекъсване в родния ефир. От друга страна обаче тежестта на годините личеше в погледа й.

Носталгията бързо беше заместена от усмивки, след като екипа припомни, че някога „На кафе“ започваше с аеробика. В ролята на тогавашните физкултурници Таня, Краси и Цанко влязоха панелистите Жоро Блажев, Дарко Ангелов и Маги Джанаварова, която в последно време замества Ромина Тасевска. Бързо се оказа, че телевизионната гимнастика не е толкова лесна, колкото изглежда на пръв поглед, пише vihrogon.

Кристина Патрашкова пък дръпна похвално слово за Гала и нейното телевизионно дълголетие и добави любопитна подробност за магията на малкия екран.

Тя цитира научно изследване, според което хората, които някога са гледали чернобяла телевизия, сънуват в черно и бяло и до днес и това се дължи именно на тази забравена технология.

Възвърнала спокойствието си след лекия шок да се види и чуе като прохождаща водеща, Гала побърза да честити на всички колеги от екипа си, които зрителите не виждат.

„Сам воинът не е воин“, заяви звездата на Нова телевизия, която все още успява да очарова зрителите и се е превърнала в истинска институция за зрителите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ