ПР-ът на ГЕРБ показа видео и уличи Петков в огромна издънка: Я сега обясни това, Кириле!

5

Кирил Петков не е приятел на истината! Категорично! Това написа в профила си в социалната мрежа ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов. Думите му идват по повод на спора между съпредседателя на ПП и министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

Вторият разкри, че Петков му е оказвал натиск относно назначения във ведомството, предава Блиц. Във вторник двамата дори спориха на живо в ефира на Нова телевизия, след като по време на гостуването на експремиера, шефът на МВР се обади по телефона директно в студиото, за да му зададе неудобни въпроси и да се защити.

Ето какво още пише Николов за ситуацията:

„Слушам го няколко дни как мънка, че никога не се е месил и кадрувал в МВР. И си спомних за това видео, в което лично Кирил Петков С ГОРДОСТ обяснява как депутатката на ПП Йорданка Костадинова (настоящ областен управител на Добрич) ЛИЧНО е сменила шефа на МВР – Добрич! Ами сега? Кириле, я ни обясни как една редова депутатка от Добрич сменя шефа на полицията в Добрич и то по времето на “вездесъщия” и “принципен” #БойкоРашков?“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ