Сложиха кашони върху гумите на кола в Пловдив, вижте причината

1906159

Пловдивският квартал „Кючук Париж“ е известен с доста забавни и не много забавни ситуации и случки покрай ремонти на улици и жителите му, някои от които големи зевзеци.

Доста пъти са оставяли различни бележки по автомобилите във връзка с паркиране най-вече и заемане на конкретно паркомясто. Това, което този път обаче е поставено на гумите на паркирана кола е наистина впечатляващо.

Във фейсбук групата „Забелязано в Кючука“ са публикувани снимки, на които се вижда, че са поставени специално изрязани кашони върху гумите. На тях има надпис: „Чети, простак, тук не е тоалетна!“.

Явно това е адресирано към собствениците на кучета, които разхождат домашните си любимци, които пък явно вдигат крак върху гумите на колата.

„Впечатлен съм“, написа мъжът, публикувал снимките.

„И нашата кола редовно е опикана от кучетата, но пък не знаех, че могат да четат“, споделя пловдивчанка.

„По принцип и на моята кола гумите са доста често препикавани, това не зависи от кучето, а от интелигентността и възпитанието на собственика, сякаш. Тъй че, драги кучкари, заведете хайвана до дървото, което няма да е на повече от няколко метра от колата“, коментира мъж, а друг отговаря:

„Кючука не е алея за разходки…“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ