Митьо Очите е зле, разхожда се с торбичка в ръка. Спешно прехвърля бизнеса на дъщери и зетьове

payimage-563811

Соченият за наркобос Димитър Желязков е прехвърлил целия си бизнес на дъщерите си и зет му, съобщава Lupa.bg. В момента култувата фигура не се занимава с нищо сериозно. Очите често е забелязван да се шляе с торбичка в ръка в Бургаско.

След стрелбата през лятото на 2016 година в Слънчев бряг Димитър Желязков се променил, не бил същият човек.

Той загубил желание да се занимава с каквото и да е, разказват близките му приятели пред медията.

Стрелбата по Очите

Престрелка през юни 2016 година в курортния комплекс Слънчев бряг, близо до дискотека „Айсберг” завърши с пострадали и арести, съобщиха от областната дирекция на МВР тогава.

По-късно главният секретар на МВР Георги Костов съобщи пред журналисти, че е убит мъж от обкръжението на известния то криминалните хроники Димитър Желязков-Очите. Костов не съобщи името на загиналия, тъй като близките му все още не били информирани.

Самият Желязков е прострелян тежко и тогава има опасност за живота му.

По думите на главния секретар, в инцидентът е станал в ресторант „4 you“, в центъра на Слънчев бряг. В него са участвали около 40 души, 30 от които са били от обкръжението на Желязков, а около 10 – от постоянните посетители на заведението.

Костов добави, че до престрелката се е стигнало заради битов скандал, но не е изключено да става въпрос и за неизяснени бизнес отношения.

Затвор

Когато се възстанови от този кошмар Митьо Очите тряваше да лежи в пандиза, което допълнително влоши здравето му. Той беше освободен именно по този повод. Първо беше пуснат под домашен арест, а в момента се радва на пълна свобода.

Митьо Очите остава една от култовите фигури в историята на крими средите у нас.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ