Феновете настръхнаха: Кралят на попфолка Азис призна за сериозна диагноза

азис

Попфолк певецът Азис разкри за неподозирано свое качество.

Костинбродския славей се оказа истински полиглот. На стори в Instagram в отговор на въпрос на свой почитател той разкри, че говори свободно цели шест езика, а на три от тях и пише, но не уточни кои са те.

Кралят на попфолка подтикна феновете си да му задават въпроси в социалката. От тях стана ясно още, че преди му е пречел факта, че е „най-разпознаваемия българин“, както констатира друг негов фен. „Свиква се с всичко. В началото се дразнех и ставах агресивен и сприхав. Вече ми е все тая.“, отсече Азис, предава Телеграф.

В сторитата си Костинбродския славей разкри подробността, че той всъщност е първият наш изпълнител с концерт на Националния стадион „Васил Левски“. „Аз съм първият български певец имал концерт на стадиона. Но ти благодаря за доверието“, сподели той в отговор на друг въпрос.

В сторитата си певецът сподели, че е диагностициран с тежко заболяване. „Диагностициран съм с „Биполярност“. Това не е тайна за никой. Всъщност аз нямам тайни от вас, като се замисля.“, написа той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ