Пребиха брутално роден съдия по време на мач. Опериран е по спешност, събират пари за лечението му

payimage-103210

За две години са спрени правата на Славомир Семчев, който изпрати в болница рефера Николай Димитров, нокаутирайки го в 24-ата минута на срещата от деветия кръг в първенството на елитната областна футболна група между Земеделец-93 (Козловец) и ФК Недан (Недан).

Тогава играчът застигна арбитъра в гръб и го удря с юмрук в главата, което доведе до прекратяване на мача и пристигане на линейка на Спешна помощ на стадиона, предава „Янтра днес“.

Впоследствие се оказа, че Николай Димитров има счупвания и е бил опериран в болница в Плевен, в момента се лекува.

На футболиста е наложено максималното наказание в такива случаи – лишаване от състезателни права за 2 години, съобщи председателят на Областната дисциплинарна комисия към Зоналния съвет на БФС Павлин Генчев.

Съотборниците на Семчев от ФК Недан пък са събрали 300 лева, с които искат да подпомогнат лечението на пострадалия арбитър, информира старши треньорът на тима Атанас Атанасов. Средства в подкрепа на колегата си събират и реферите, и делегатите от Великотърновската съдийска колегия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ