Ударно завръщане: Три супердуела в европейския футбол с топ коефициенти от efbet

ефбет

Измина последната пауза за мачове на националните отбори в европейския футбол, което автоматично означава, че през следващите 4 месеца ще гледаме любимите си отбори без прекъсване всяка седмица! И завръщането на топ първенствата в Европа идва с изключителни битки в петък, събота и неделя, както и с топ коефициенти от efbet.

3 супер сблъсъка в 3 поредни дни

Футболната програма през следващите 3 дни е богата, атрактивна и пълна с интересни мачове. Още в петък вечер ще видим най-вълнуващия френския сблъсък, когато на терена в битка за превъзходство излизат ПСЖ и Монако.

Парижани, предвождани от Килиан Мбапе, са абсолютен фаворит в дуела на „Парк де Пренс“, като efbet дава 1.54* коефициент за победа на домакините. През миналия сезон „монегаските“ не загубиха в столицата на Франция (1:1), а като цяло в последните 3 мача между двата тима Монако има 2 победи и равенство. Равенството в предстоящата среща е оценено с 5.20* коефициент, а победа за гостите – 6.20*.

Интересни са и пазарите „и двата отбора да отбележат гол“ и над 2.5 попадения в мача. ПСЖ и Монако са съответно под №1 и №2 в класацията за над 2.5 гола в Лига 1, като статистиката им е 9:3 за ПСЖ и 8:4 за Монако.

Безспорно мач №1 през този уикенд е от английската Висша лига и противопоставя грандовете Манчестър Сити – Ливърпул. Шампионът и претендентът са основните фаворити за титлата и през този сезон, като „гражданите“ показват минимални колебания, а „червените“ летят високо след слабата кампания през миналия сезон.

Очаквано, efbet дава предимство на домакина и актуалния носител на требъл Манчестър Сити – 1.81* коефициент за победа на момчетата на Хосеп Гуардиола. Успех за гостите е оценен на 4.50*, а равенството – 4.40*. В английския елит двата тима си размениха по една победа през миналия сезон (1:0 на „Анфийлд“ и 4:1 на „Етихад“), а в последните 8 мача само в 1 е имало под 3.5 гола. Двата тима правят много атрактивни дуели и можем само да се надяваме да изиграят още един вълнуващ спектакъл в ранния съботен следобед.

В неделя е третият и исторически най-важен сблъсък – Ювентус срещу Интер. „Дерби д’Италия“ е в неделя от 21:45 часа и за пръв път от години двата тима са в директен спор за първото място в Серия А. В момента лидер е отборът от Милано с 31 точки, докато „бианконерите“ са с два пункта по-малко.

Въпреки че мачът е в Торино, финалистът в Шампионска лига е лек фаворит в мача – 2.35* в платформата за онлайн спортни залози efbet.com. Шансовете на непобедения у дома Ювентус са оценени на 3.40*, а със същата ставка е краен резултат равенство. Интересен факт преди дербито на Италия: от началото на 2014 година насам Ювентус има само една загуба от Интер у дома – през април 2022 година (0:1).

Още интересни мачове през този уикенд

Безспорно изброените 3 битки по европейските футболни терени са най-интересни, но уикендът обещава да е отличен откъм емоции. Ето и още няколко вълнуващи мачове, на които ще можем да се насладим:

•            15:00 часа (събота): Райо Валекано – Барселона

•            16:30 часа (събота): Борусия Дортмунд – Борусия Мьонхенгладбах

•            17:00 часа (събота): Нюкасъл – Челси

•            19:00 часа (събота): Аталанта – Наполи

•            19:30 часа (събота): Брентфорд – Арсенал

•            19:30 часа (събота): Айнтрахт (Фр) – Щутгарт

•            21:45 часа (събота): Милан – Фиорентина

•            15:15 часа (неделя): Лудогорец – Славия

•            16:00 часа (неделя): Тотнъм – Астън Вила

•            18:30 часа (неделя): Евертън – Манчестър Юнайтед

•            19:30 часа (неделя): Кадис – Реал Мадрид

Всички интересни мачове, пълна програма на сблъсъците и топ коефициенти за топ събитията в спорта могат да бъдат намерени в efbet.com.

Спортни печалби и бонуси в efbet

Въпреки че паузата за мачове на националните отбори предлага по-малко събития, в периода 13.11 – 19.11 потребителите на efbet са генерирали печалби на обща стойност 2 942 604 лева. В същото време за поредна седмица границата от 5 милиона лева печалби беше премината в казино секцията на платформата – 5 450 454 лева.

Със завръщането на клубния футбол, в efbet се връща и бонусът 150х50 лева, посветен на мачовете от елита на българския футбол. След всеки кръг от компанията раздават по 7500 лева под формата на бонуси.

efbet зове: Играта трябва да е отговорна!

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на зависимост! efbet апелира своите потребители да се придържат към наложения стандарт за отговорна игра. Компанията е изградила контроли за разумно залагане, които са на разположение за всеки потребител, а освен това има подробна секция, посветена на отговорната игра.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ