Нургюл Салимова след големия успех: Всичко си струваше! Усетих подкрепата на хиляди българи

нургюл салимова

Нургюл Салимова от търговищкото село Крепча допринесе с победите си за успеха на отбора на България на европейското отборно първенство по шахмат в Будва. В предаването „Панорама“ тя сподели, че всички усилия и тренировки са си стрували, тъй като изпитва огромно щастие след всяка една спечелена партия.

„В Крепча, у дома, всичко е по-хубаво. Винаги е по-хубаво. Посрещнаха ни не по същия начин, както предишни пъти. На летището в София обаче имаше много хора. Там бяха и всичките ми най-близки. Целият отбор се прибра тогава без Гергана Пейчева. Беше много топло посрещане. Усетихме подкрепата на хиляди българи“, сподели шахматистката в предаването „Панорама“.

„Моето детство, а и на останалите шахматистки, е минало в много тренировки и подготовки за турнирите. Както виждаме сега, резултатът е налице. Вярвам, че всичко си е струвало. Винаги съм била много щастлива, когато печеля партии“, каза Салимова пред БНТ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ