Народът побесня! Пуснаха 22-г. джигит, сътворил мелето, в което изгоря човек. Платил си 10 бона

катастрофа, пожар

22-годишният шофьор на микробус, който вчера причини катастрофа със загинал на пътя Пловдив- Пазарджик е пуснат под гаранция от 10 000 лв. Наблюдаващият прокурор му е наложил забрана да напуска пределите на страната и е постановил да му бъде взета шофьорската книжка, предава Marica.

Окръжната прокуратура привлече като обвиняем 22- годишния мъж, че при управляването на микробуса по непредпазливост е причинил смъртта на на 61- годишен с фолксваген“.

От събраните до момента доказателства се установява, че водачът на микробуса не е контролирал непрекъснато управляваното от него превозно средство. Няма данни той да е шофирал с превишена скорост. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни. Действията по разследването продължават.

Припомняме, че 61-годишният шофьор загина в пламъците, обхванали колата му. Пътят бе затворен за няколко часа. Има други леко пострадали при катастрофата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ