Луна проговори: Паразитни истории на мой гръб! Истината е, че ме изнудват за пари

Луна

„Това са едни паразитни истории, които се разпространяват на мой гръб от години. Не знам на кого е нужна слава или нещо подобно. Очевидно е някой, който иска да ме клевети и да ми навреди или да ме изнудва за нещо. В този случай конкретно ме изнудват за пари“, това каза за „24 часа“ певицата Луна Йорданова.

Тя бе обвинена в имотна измама, след като наследници на починал възрастен мъж твърдят, че кандидатката за президент на изборите през 2021 г. е придобила с измама техен имот. Апартаментът се намира на ул. „Септемврийско въстание“.

„Хората не са осъзнати. Непрекъснато обвиняват, търсят евтини сензации за 5 лв. Оплакваме се защо България обезлюдява, защо политиците ни лъжат и крадат. А самите хора не виждат себе си, собствените си постъпки и поведението си“, допълни Луна. Според нея у нас отдавна не се толерира, когато си градивен. Вместо това на пиедестал е издигната само деструкцията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ