Левскари скочиха срещу ръководството, искат билет по 1 лев: Не сме ходещи торби с пари

цска левски

Феновете на Левски призоваха ръководството на клуба да направи билета за домакинството срещу Локомотив (Пловдив) на символичната цена от 1 лев. Популярната страница „Трибуна Левски“ публикува пост във „Фейсбук“, в който запалянковците се обръщат към Наско Сираков и другите от управата със следното: „Покажете, че в привържениците виждате двигателя на левскарщината, а не ходещи торби с пари“.

Мачът от 19-ия кръг на Еfbet Лига между Левски и Локо (Пд) е идната събота (2 декември) от 17:30 часа на „Герена“.

Припомняме, че след равенството 2:2 с Локо (Сф) снощи ядосани фенове на „сините“ отправиха друг призив, който беше насочен към Наско Сираков. „Братле, давай и ти!“, изписаха привърженици на VIP входа на Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“.

Това е препратка към думите на Сираков по адрес на Боби Михайлов преди дни, когато босът на Левски призова бившия си съотборник да подаде оставка като президент на БФС, обръщайки се към него с „братле“.

Призивът на „Трибуна Левски“:

ПФК Левски, всеки провал се преглъща, всяка загуба се преживява. Единственото, което не може да се преживее, изпълва те с яд и безсилие едновременно, е бездушното поведение, липсата на амбиция и мотивация. А то се превръща в константа, заедно с разочарованието в пълните гостуващи сектори в „синьо“ навсякъде из България.

Трудно е и да си амбициран, когато капитанската лента е символ на търговия с все по-малка стойност, а не на лидерство и мъжество.

В трудните моменти феновете винаги са опората за клуб и играчи. Бъдете обединителите, от които в момента хората се нуждаят.

Покажете, че в привържениците виждате двигателя на левскарщината, а не ходещи торби с пари. Поканете ги на стадиона за мача с Локо (Пловдив), покажете отношение към хората, които ще са с Левски, независимо кой човек с изтичащ договор е капитан на отбора.

Призоваваме ви за жест към хората и билет от 1 лев за целия стадион в мача с Локо (Пд), на който хората ще се вкочанят от студ, но ще бъдат докрай с любимия Левски!

Да напълним стадиона заедно, ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ