Актрисата Луиза Григорова за бияча Васил Михайлов: Още изтръпвам от ужас, когато чуя името му!

луиза григорова, васил михайлов

Луиза Григорова може да е дете на разведени родители, но поддържа близки взаимоотношения и с двамата. Макар да се вижда по-често с майка си, отделя достатъчно време и на баща си.

Преди година и половина актрисата е изтръпнала от ужас, защото татко й Красимир е пострадал от агресията на прокурорския син, който е с видими психични отклонения.

Побоят станал в деня на абитуриентския бал на Васил. Той пресичал на пешеходна пътека, а зад него вървял Красимир. Прокурорският син се обърнал и с един удар го повалил на земята, без никакви обяснения. Всичко това се разиграло насред центъра на Перник.

Луиза и до днес си спомня за ужаса, когато узнала, че баща й е в болница. Краси бил нокаутиран с един удар, но пострадал тежко. Затова се наложила медицинска помощ.

Актрисата споделяла често с близките си хора, че все още се сеща с ужас за случилото се с татко й. Първоначално тя не знаела, че той е жертва на побой и помислила, че може да е най-лошото. Затова и до днес благодари на Бог, че е спасил родителя й.

Делото срещу Васил Михайлов най-после тръгна в съда. Първо бе разпитан 25-годишният Никълъс Тодоров, който е сред жертвите му. Той разкри колко голям садист е Васил, как обичал да гледа пребитите тела на жертвите си, да ги снима и дори да уринира върху тях.

Източник: Crimesbg.com, kliuki.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ