ДесиСлава с удар по снахата: Мислих, че ще е поредната! Запознахме се на паркинг

десислава, майки

В студиото на „Преди обед“ по Би Ти Ви ДесиСлава разкри, че внучето й ще дойде на бял свят през април. „Ще е зодия Овен“, обяви попфолк звездата.

Неостаряващата певица довери още, че се е запознала на паркинг с бъдещата си снаха. „Първата ни среща беше на голям паркинг в родния й град. Стори ми се много мило момиче. Беше обаче и малко притеснено, защото все пак аз съм известна личност“, разказа бъдещата баба.

„В първия момент си помислих, че това е поредното момиче“, признава тя. Много скоро обаче се уверила, че това е жената на живота на големия й син.

„Аз също съм мил човек и много лесно могат да ми се качат на главата“, сподели още изпълнителката.

„Голямо щастие е да имаш внуче! Наследниците са много важни за всеки човек!“, радва се тя, предава България Днес.

По думите й научила благата вест в семейството непосредствено преди голям концерт. „Синът ми го каза с един изцъклен поглед и аз веднага го попитах: „това ли е, за което си мисля?“. И той отговори, че ще чакат бебе“. Не можете да си представите какви чувства, какви емоции забушуваха в мен. Предпочитах да изживея тази радост сама, но така се получи, бях на сцената“, каза Деси Слава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ