Радев чу ужасни думи за себе си в българския ефир: Злобен човек, който чете фалшиви новини

payimage-607222

Не става въпрос за ултиматум по повод кадровото назначение в НЗОК, просто то трябва да става с гласовете на управляващите. Недопустимо е участието на други партии. Предстоят нови шефове на регулаторите, те не могат да бъдат избрани със златния пръст на проруската партия „Възраждане“.

Това заяви в ефира на БНТ Явор Божанков, депутат от ПП-ДБ. Според него добре е, че назначението на новите шефове на НЗОК беше преосмислено, а те подадоха оставки.

Предложили сме механизъм как се правят назначенията, надяваме се да станат факт. Важно е срещу кандидатурите да няма никакви противоречия – доклади, следствия и др. Фокусирани сме върху това правителство заради пълната липса на алтернатива. България има стабилен ръст на доходите – трябва да подкрепим бюджета.

Президентът Радев по-рано изглеждаше като злобен човек, сега изглежда като злобен човек, който чете фалшиви новини. Налага вето на текстове, които не са включени в него.

Денков очевидно става за премиер – на него ще му издържат нервите, България не е имала по-балансиран премиер като него.

Ще бъдат взети под внимание всяка една критика срещу проекта за промени в конституцията. Чакам с нетърпение приемането ни в Шенген, имаме добри сигнали от Австрия и Нидерландия. Очаквам с нетърпение приемането на бюджета, допълни Божанков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ