Ужасяващ разказ за домашно насилие: Майка на две деца е остригана и с нарязано лице

1920936

Майка от Сливен е бита, насинена и дори подстригана от мъжа си пред очите на двете си деца. Това е пореден случай на домашно насилие, съобщи bTV.

Насилието било системно. 30-годишната жена, майка на 9-годишно момиченце с детска церебрална парализа и 7-годишно момченце, разказа историята си, оставайки анонимна. Мъжът има 6 сестри, семейството му също се държало зле с жената.

Тя поискала раздяла след като мъжът й посегнал с нож, защото посетила баща си. „Той не искаше да се виждам с родителите си, с баща ми. Посегна ми с нож. Искаше да ме заколи, така каза. Разкъса ми блузата, счупи ми телефона“, разказва жертвата. Децата присъствали на случилото се, но тя не подала сигнал.

Чашата преляла, когато се опитал да спре жена си, когато искала да заведе момиченцето им на рехабилитация заради заболяването. Вече били разделени – идвал да взима децата само през уикенда. В петъка жертвата водела децата към срещата с него, нямали конфликт към момента и нямало изгледи за проблем. Слизайки във входа, тя се изненадала, че е с няколко от сестрите си. Една от тях взела децата и леко ги отстранила, а мъжът я нападнал и я изблъскал обратно във входа. Хвърлили й сол в очите, подстригали я, удряли и ритали. Жертвата не виждала нищо. Никой не чул и виковете й за помощ. „От лицето ми капеше кръв, всичко бе в кръв“, разказа тя.

Когато след инцидента прогледнала вече било тъмно, а на пода имало ножица и отрязаната и коса. Жената търди, че е бита с твърд предмет.

След намесата на полицията децата са върнати при майка си. Засега не ходят на училище. „Страхувам се, знам че това няма да свърши до тук“, притеснена е тя от 40-годишия си съпруг.

Припомняме че мъжът вече не е в ареста – съдът го е пуснал заради чисто криминално минало. Той е с обвинения за лека телесна повреда.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ