Рокадата в bTV е факт: Нови водещи заеха мястото на Деси Стоянова и Петър Дочев

big_1234

Любимата водеща на зрителите на bTV Деси Стоянова остава засега извън кадър след внезапната и трагична смърт на съпруга ѝ Велислав Русев. От телевизията явно са ѝ дали още време да се съвземе от скръбта, която я сполетя. От ефира обаче изчезна и нейният нов партньор в “Преди обед” Петър Дочев. Актьорът води сам и в дует с други водещи по неволя в последните дни, предава Петел.

В началото на новата седмица като водещи се появи нова двойка – Яна Донева, която е част екипа на предаването и Камен Лисички, известен най-вече с интервютата си с отпадналите участници от “Фермата”. Донева, която има предишен опит като водеща в БНТ заяви в началото на предаването, че хората зад кадър заемат местата на масата в студиото.

Новите водещи ще изпълняват тази функция може би през цялата седмица. Това се разбра от разговора им с със седмичните коментатори, които са контузената участничка във “Фермата” Нанси Карабойчева-Димитрова, която вече ходи нормално след инцидента в риалитито, и актьора Даниел Пеев-Дънди.

За момента няма обяснение за отсъствието на Петър Дочев, който по оценка на зрителите се справи учудващо добре след внезапното оттегляне на Деси Стоянова. Какви са плановете на bTV за водещите в “Преди обед” в тази ситуация още не се знае.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ