Мартин Елвиса разкри: Обадих се на Денислава да я питам не я ли е срам като се гледа

мартин елвиса

„Наясно съм, че образи като моя, не се харесват на всички. Ти влизаш в това предаване и хората виждат, че ти не си спортист. Изкарват ме едва ли не някакъв милионер и автоматично започва един хейт, тъй като такива хора никой не ги обича. И аз си казах, че ако се проваля, хората веднага ще кажат, че не ставам за нищо, че то е било ясно, че нищо няма да направя и само съм заел мястото на някой кадърен. А ако започна да бия и да побеждавам, хората ще кажат, че това 100% е нагласено, че някой ми пуска“.

Това коментира пред Нова тв участникът в Игри на волята-5 бизнесменът Мартин Николов – Елвиса.

„Така че аз нямам много опции, за да изляза положителен. Аз исках поне да бъда себе си в тази ситуация и бях през цялото време. Карах се, нареждах, играех, правех всичко така, както го усещам, разказа той.

Не мога да си обясня кое нещо обърна играта ми, но може би когато ме преместиха в племето на гладиаторите. Това беше трудно, но хората видяха, че мога да се справя и без да съм в моето племе и в моята коалиция. Видяха, че мога да оцелея. Наистина не можете да си представите какво беше в новото племе, но аз наистина не си говорех с никого при гладиаторите. През цялото време седях на един стол.Така изкарах две седмици. Беше доста неприятно, коментира Мартин.

Чувствах се много прецакан, посочи той.

Денислава беше най-голямото ми разочарование. Мислех, че сме много добри приятели. Като излязох чух какво мисли всъщност за мен. Аз дори й се обадих и я питах не я ли е срам сега като се гледа по телевизията. Тя ми се извини, но аз не приемам извинения. В момента тя се опитва да си оправи образа, коментира той.

Сега си давам сметка, че с Мастагарков можех да съм по-мек. Но пък аз съм си такъв – директен, избухлив. Сега като гледам предаването, заставам си зад думите, защото виждам как той наистина си ме е предал в играта, коментира той.

Моето самочувствие дойде с битката на чистилището и аз победих силни играчи. Тогава си повярвах, че мога да постигна и нещо на арената, а не само извън нея, посочи той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ