Болезнен удар след раздялата разтресе хайлайфа: Приятелката на Павел точи лиги по Венци Венц

1-10

Те са двойка от години, направо истинско семейство, без да са вдигали сватба. Затова и стотици останаха шокирани от реакцията на Кристина Нгуен – жената на Павел Николов.

Както знаем, дуетът на Павел и Венци Венц изненадващо се разпадна и двамата поеха в различни посоки. Разбира се, става дума за скандал и конфликт на интереси, след който доскорошните приятели и „братя“ не могат да се гледат.

И точно в този миг, дни след взрива от разпада на дуото им, Венци Венц пусна своето първо самостоятелно парче, за да може… любимата на Павел да му се „сложи“. Да, красивата виетнамка Кристина Нгуен първа рекламира песента на Венци като я публикува на собствената си стена в мрежата и дори му постави сърчице.

Това се прие като мръсен удар и предателство към Павел, който разбира се, не си и помисли да направи същото за бившия си авер. Интересното е, че дни по-късно парчето вече не можеше да се открие на страницата на Кристина, което несъмнено означава, че е имало скандал между нея и Павел.

„Тая патица не се ли е ориентирала досега, или още избира между двамата?! Ако съм на Павката, да съм й бил шута, поне за месец, та да се научи“, коментират фенове на Николов в нета, пише Crimesbg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ