Вдигат паркинг за 132 коли в пловдивски район

1200_District_East_Plovdiv

Паркинг за 132 леки автомобила ще се изгражда в ЖК „Изгрев“. Той ще се простира на площ от близо 5000 кв. м., на ул. „Преспа“ между Nº8 и Nº12.

В проектирането на съоръжението са заложени и 10 паркоместа за хора с увреждания. Информацията е посочена в уведомлението за инвестиционно предложение на район „Източен“ до РИОСВ Пловдив.В инвестицията е заложено изграждане и на нова улична канализация, собразена с техническо задание на ВиК Пловдив, а заустването на отпадните води ще се осъществява в канал по ул.
„Лотос“. Водопроводна мрежа не се предвижда, тъй като на територията на бъдещия паркинг има съществуващи водопроводи за захранване на пожарни хидранти.

В района на паркинга е предвидено и озеленяване с нова дървесна растителност от широколистни видове – газо и прахоустойчиви. Целта е да се осигури по-добър микроклимат и да се намали прегряването на настланите площи с асфалтобетон и тротоарни плочи. Ще се монтира и ново улично осветление.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ