Цитиридис жаден за внимание, разкри крайно унизителна тайна за естрадна легенда: Звъни ми пиян и…

георги христов, цитиридис

След като приключи с шоуто си по bTV, Николаос Цитирлидис реши да развърже езика си и да разкрие жестока и крайно унизителна тайна за една от големите ни естрадни легенди.

В подкаст в ютуб той разкри, че е тормозен по телефона от певеца Георги Христов. Винаги, когато си пийнел повечно, звънял на култовия водещ.

„Като се напие и ми се обажда, пише някакви много гадни неща за хора от екипа…“, разказа Николаос, като първоначално не искаше да признае за кое естрадно величие става дума.

Водещият е посрещал Георги Христов в студиото на вече спряното си шоу и явно тормозът е тръгнал от този момент. Николаос обаче говореше повече със съжаление, отколкото с гняв за телефонния тормоз от певеца.

И други хора от шоубизнеса са споделяли, че Георги Христов прекалява с алкохола и точно в този моменти обича да звъни по телефона и да се кара с тях. Не веднъж сме виждали и негови постове във Фейсбук, които е писал на пияно, и на сутринта бърза да ги премахне, предава show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ