Обвиниха Момчил, но той излезе и каза цялата истина: Няма да мълча! Ето как Игри на волята ни прецака

момчил

Момчил от Игри на волята бе обвинен, че мами в една от игрите. Истината обаче се оказа различна.

Момчил „настъпи“ предаването и за предимствата на полуфинала. Там той даде повече грошове и трябваше да има по-голямо предимство от Мартин, но не практика не беше така. „Не са го преценили от продукцията. На мен ми махнаха два лесни елемента, които се минават за 20 секунди, а на Марто само един, но много по-труден“, обясни Момчил, предаде Вихрогон.бг.

Оказа се също, че една от измамите на Момчил, за които той беше изкаран, че мами, всъщност е грешка на водещия Димо Алексиев.

„Като свършат приказките какво правили древните гърци и римляните, за играчите има второ обяснение на правилата, което зрителите не виждат“, обясни той.

На играта с въртележката, за която беше обвинен, че се бута с крак, той специално попитал може ли да се засилва.

„Димо ми каза, че може да се засилваме, но не много, защото „не било телевизионно“, заяви Момчил. След това той беше обвинен от Мартин, че мами. „Аз му казах нещо от рода „така е, брат“ повече на шега, а излезе, че си признавам“, разказа „Ситият лъв“.

Момчил дръпна и голяма критика на продукцията за залаганията на битките за влизане в следващия сезон.

„На арената излизат двама, от които ти евентуално познаваш единия от предишен сезон, а за другия не знаеш нищо. Нормално е да заложиш на този, чиято игра познаваш. Продукцията обаче знае възможностите и на двамата. Така могат да прецакат залагащия, ако решат“, обясни Момчил. Той иначе призна, че е правил нарушения, но се оправда единствено с желанието за победа, а не с предварителна идея, че ще мами.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ