ВиК предупреждава за спиране на водата и затваряне на улици в Сливен до Бъдни вечер

vik-new

Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че в периода 11.12.2023 – 24.12.2023 г., във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи, е създадена временна организация на движението, която дава възможност за придвижването на жителите и гостите на гр. Сливен с минимални затруднения.

В следните участъци и улици е създадена временна организация на движението и са възможни прекъсвания във водоподаването, във връзка с:

1. Строителни дейности по водопроводната мрежа на Главен клон V средна зона (2) по ул. „Генерал Скобелев“.

2. Строителни дейности по канализационната мрежа на Главен клон X по ул. „Балатон“;

3. Строителни дейности по възстановяване на пътните настилки по бул. „Стефан Стамболов“.

По трасетата на следните улици и участъци в кв. „Речица“ са възможни временни прекъсвания на водоподаването и е създадена временна организация на движението, която дава възможност за придвижването на жителите и техните автомобили, с минимални затруднения:

1. По трасето на Клон 82 – по ул. „Ракита“;

2. По трасето на Клон 99 – по ул. „Атанас Николов“.

При възникнали непредвидени ситуации, които налагат удължаване срока на работните дейности повече от 12 часа, ВиК Сливен ще осигури алтернативно водоснабдяване на засегнатия район.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

За въпроси и повече информация, гражданите могат да се свържат с ВиК оператор на безплатен национален телефон 0800 80 180.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ