Отец Антоний размаза БМВ-то си в Бургас: Не карах бързо! Баничарката ми пресече пътя

д1

Бургаският свещеник отец Антоний, който служи в църквата „Свети Иван Рилски“ в Бургас, катастрофира преди минути с лъскавото си БМВ 5 на бул. „Янко Комитов“, съобщава Флагман.бг. Той се заби в баничарка на EVN, а след удара предницата на немското возило е размазана, включили са се и еърбеците, което сочи, че сблъсъкът е бил доста сериозен. По чудо няма пострадали.

Отец Антоний е пътувал със съпругата си, а в другия автомобил са били трима техници на енергодружеството.

„Не съм карал бързо. Този автомобил ми сече пътя и нямаше как да избегна удара. Слава Богу, всички сме добре, това е най-важното“, каза отец Антоний пред Флагман.бг.

В момента той организира репатрирането на БМВ-о си.

Шофьорът на служебната кола на EVN от своя страна твърди, че не бил виновен за катастрофата. Опитал се от отбивката до автомивка „Фреш“ да се включи в дясната лента на бул. „Янко Комитов“. Тогава БМВ-о го „зашило“.

„Изведнъж усетих мощен удар в задната част на колата. Изхвръкнах и се ударих в тротоара. Няма пострадали, повредена е техниката, която е доста скъпа и возихме в задната част на служебната кола“, каза техникът от енергото пред Флагман.бг.

Пробите за алкохол и наркотици и на двамата шофьори са отрицателни.

В 12:50 часа:

Отец Антоний се обади в редакцията на Флагман.бг, за да уточни, че колата струва 30 хил.лева и е на името на съпругата му. Закупена е на лизинг от финансова институция. Той посочи, че в протокола на КАТ ясно е описано, че виновникът за ПТП-то е водачът на служебния автомобил на ЕВН.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ