Добра новина за простреляната Яница: Десетки хора с големи сърца й подадоха ръка

qnica nikolova

Добра новина бе съобщена тази вечер за 39-годишната Яница Николова, която беше простреляна в сряда вечерта и сега се бори за живота си в Университетска болница „Канев“ в Русе. След призива на нейните приятели за спешно кръводаряване, в рамките на часове са се отзовали десетки доброволци, за да помогнат на майката на две деца, предава RuseMedia.

Към момента необходимото количество кръв вече е събрано и кръводарителската акция за Яница засега е спряна. Състоянието на жената все още е критично, но има леко подобрение, а лекарите не жалят силите си, за да я спасят.

„Не само по Коледа стават чудеса! Вие, мили хора, направихте чудо! Познати , приятели и колеги от Русе и България, БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ Продължаваме борбата със сили, вяра и обич ТЯ да се възстанови и да се прибере при децата си! Към момента кръводарителската акция е спряна, но ако искате да дарите, направете го! Някой има нужда и чака точно това, за да оцелее! Сърдечно благодарим на всички!“, споделиха емоционално приятелите на Яница Николова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ