Известен фермер нахлу в Енергото, разля вкиснало мляко: Рекетьори, животните ми умират! (ВИДЕО)

фермер, Данаил Николов

Данаил Николов, основател на ферма „Овчарника“, нахлу в офис на Енергото. Той бе ядосан, след като са му спрели тока. Той е реагирал, и с кредит погасил задължението си, но токът не е бил пуснат. Фермата се намира в село Доброглед, Варненско.

Това е причината Данаил да предприеме крайни мерки и да отиде в електроразпределителното дружество. Той разля голямо количество вкиснало мляко в офиса. Всичко това става ясно от видео, публикувано във Фейсбук.

„Това е моят протест към цените на тока и за рекетьорското отношение на всички електроразпределителни дружества. 3 месеца поред тегля кредит, за да си платя тока. В безиходица сме. Цената на тока от 1500 вече минава 3000 лева. Рекетьорите, ако не им платиш един ден, го спират. Животните ми умират, млякото ми вкисва. Вчера съм хвърлил един тон мляко“, каза разочарованият от ситуацията в държавата фермер, предава Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ