Наш певец на косъм от смъртта: Държавата е виновна! Само изисква, а хората измират по улиците

лазар кисьов

Наш известен певец сподели потресаваща история отпреди няколко седмици при първия сняг, който натрупа на България. Той разкри, че е бил на косъм от това да загуби живота си и обвинява държавата за случилото се.

„С една моя приятелка бяхме на косъм… и за пореден път разбирам, че Държавата България не ме/те обича! Винаги съм усмихнат, позитивен и търся доброто във всичко, но просто понякога не става…“, категоричен е той, предава show.blitz.bg.

Става въпрос за талантливия певец Лазар Кисьов, който преди години изгря в „Мюзик айдъл“ и оттогава не спира да се развива на музикалната сцена. Той е бил един от потърпевшите на пътя при падналия сняг на 25 ноември, който затрудни пътуването и голяма част от изпълнителите не успяха да стигнат до градовете, в които имаха предвидени участия.

„Държавата България само изисква…, изисква да си изряден към нея…, да си търпелив и да гледаш как децата ти загиват по улиците (блъснати от пияници и наркомани, които ще лежат 4/5 г или сами ще се убият от непочистен на пътя сняг)…, да гледаш как болниците са вече бизнес учреждения и търгуват с човешки животи, защото заплатите са по-ниски от на продавачка в супермаркет (уважение към тяхната работа)…, да гледаш как от страна производител, вече сме страна потребител…, да виждаш как деца се репчат на родителите си и нямат грам респект към нищо…, да забравяш и продаваш историята си за одобрението отвъд океана…, да ставаш свидетел на политически кражби и безхаберие…, да се чудиш още колко трябва да откраднат, за да им стигне!!! Много “да”-та станаха…“, пише Лазар в социалните мрежи.

И допълва: „Но знам и че обичам родната България и знам, че и тя ме обича…, тя всячески иска да ме задържи с красотите си тук, но Държавата България се опитва да ме откаже… Е, няма пък да стане! Държавата може да не ме обича, ама аз съм си е*аси пича! Надявам се, че и други няма да се откажат“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ