Жоро Игнатов уволнява Ромина заради провала си в „Съдебен спор“? Водещата стигна до системи

ромина жоро

Ромина Андонова – Тасевска се провали тотално като наследница на Нана Гладуиш. Рейтингът на „Съдебен спор“ спадна до унизителни низини за последните две седмици, откакто футболната съпруга пое щафетата от Нана.

Критиките към Ромина са ежедневни. Феновете на предаването не просто не я харесват, те не могат да я понасят. Постоянно по нея се излива помия и това сериозно е повлияло на психиката на блондинката.

Мъжът й Дарко постоянно й повтарял да не обръща внимание на „хейтърите“, но Роми стояла по цели нощи будна, за да чете жестоките коментари към нея. Четяла и плачела, което я довело до тежка депресия. Дарко сериозно се уплашил за жена си, веднага повикал „Бърза помощ“ и те я „съживили“ със системи.

От ръководството на „Съдебен спор“ също не били доволни от работата на Ромина, която им се струвала твърде плаха за подобен вид предаване. Жоро Игнатов, който е главен редактор на поредицата, дори обмислял да сложи нова водеща след Нова година.

Жоро бил толкова отчаян, че не може да намери подходяща водеща, че даже обмислял дали да не покани Нана да води онлайн предаването.

Припомняме, че Нана напусна не само „Съдебен спор“, но и цялата си телевизионна кариера, понеже се наложи мъжът й да си премести бизнеса в САЩ.

Източник: Crimesbg.com, kliuki.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ