Тошко писна в кулоарите: Алчна за власт пасмина! Тези измекяри гласуват, каквото си искат

payimage-609846

Наблюдавате алчна за власт пасмина, която гласува, каквото си иска. Няма да коментирам ситуацията в пленарна зала. Вчера се видя, че тези от ГЕРБ, ДПС и ПП са склонни на всякакви извращения, само и само да си пробутат нещата, каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание Тошко Йорданов от ИТН, предава Флагман.

„Защото това с микрофончето да си го разнасят като на чалготека и да пее всеки и да се бият, това го има по кръчмарските изпълнения. По правилник на НС те нямат право да направят това, което направиха вчера. Но това само показва колко са брутални и им е все тая. Ако днес бяхме заключили залата с катинари, тези измекяри щяха да си гласуват на двора каквото искат. Така че имате удоволствието или проклятието да присъствате на едни от най-позорните дни в българската история, когато се пипа Конституция в желанието да бъде овладяна властта за дълго време. Дори когато са свалени от власт. Защото това, което ще си пробутат, ще им даде възможност да си избират собствени служебни правителства. Това с президента си го сложете някъде по-далече в чекмеджетата. Това мнозинство ще направи с основния закон това, което направи с Паметника на Съветската армия”, заяви още Йорданов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ