bTV ѝ спретна жесток номер: Самотната Лиляна Боянова е наказана по празниците

Лиляна Боянова

bTV обяви част от празничната си програма, от която става ясно, че Лиляна Боянова и Иван Георгиев ще работят по празниците, докато останалите им колеги ще имат повече време за почивка. „Тази сутрин“ от 25 до 31 декември ще е с начален час 07.00 часа, а двамата водещи ще бъдат на ротационен принцип.

Златимир Йочев ще води на 25 и 26 декември, а Мария Цънцарова – на 27, 28, 29 декември. В първите работни дни на 2024 г. водещите се завръщат заедно на екран в ранния сутрешен ефир на bTV. Делничното предаване „Лице в лице“ с водещ Цветанка Ризова ще посреща актуални гости от обществено-политическия живот до 22 декември и ще премине в новата година с първо издание на 2 януари. В четирите празнични уикенда (23-24 декември, 30-31 декември), „Тази събота и неделя“ ще се излъчва от 08:00 до 10:00 часа с истории за спасението, вярата и надеждата. Бесте Сабри ще има ексклузивна среща с премиера Николай Денков и проф. Славка Чолакова, а Митьо Маринов ще разкаже за Васил Василев – Зуека и за неговия живот извън България. В рубриката „Насреща с Петя Дикова“ зрителите ще се докоснат до Христо Стоичков, Васил Найденов и Петър Стоянович, а в „Личностите“ Кристина Газиева ще сподели историята на квантовия физик Марин Буков.

Обичаното публицистично предаване „120 минути“ с водещ Светослав Иванов ще запознае зрителите с вълнуващи гости навръх 24 декември и ще продължи с първо предаване за новата година на 7 януари. Лазар Радков, Йордан Камджалов, Старозагорският митрополит Киприан, водещите в bTV Новините Иван Георгиев и Лиляна Боянова, ще бъдат сред гостите в последното издание за календарната година. Предаването „Защо, господин министър?“ се завръща в ефира на bTV с Жени Марчева на 7 януари.

„Малкият коментар“ се завръща в bTV Новините в част от празничните дни. Любимият телевизионен сегмент ще срещне зрителите с малчуганите на 24, 25 и 31 декември, веднага след новините в 19.00 часа с водещи Иван Георгиев и Лиляна Боянова, която наскоро се раздели с приятеля си, пише Hotnews.bg. Децата ще разкажат през своя поглед как изпращат старата и посрещат новата година.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ