Актьорът Деян Донков призна за заболяване, влиза в санаториум: Буквално не мога да стана

Деян Донков

Дискови хернии измъчват актьора и режисьор Деян Донков. Известният на всички артист започнал да има проблеми с кръста отскоро и ще се рехабилитира в санаториум.

Слухове за здравословното състояние на звездата от Народния театър започнаха да се появяват, откакто Донков отсъства от интервю при Лора Крумова в предаването й „На фокус“ преди няколко дни. Тогава водещата заяви, че на Донков му е схванат кръстът и имал сериозни затруднения да се придвижи до студиото.

„Да, имам дискови хернии и понякога буквално не мога да стана“, потвърди Донков пред „България Днес“. Артистът сподели, че проблемите му са започнали отскоро. Заболяването на гръбначния стълб кара Донков да изпитва силни болки и придвижването му става трудно, но това не го спира от представленията и репетициите.

Въпреки усилията на актьора да бъде в кондиция той не може да игнорира здравето си. Именно затова е решил да съчетае полезното с приятното и ще посети санаториума в Павел баня, където ще празнува Коледа заедно с майка си.

„Виждам се рядко с майка ми. Важно е да си отделим време заедно“, сподели талантът на голямата сцена. Минералната вода и физиотерапевтичните процедури са особено важни за рехабилитацията на дископатиите и актьорът е взел правилните мерки, за да се възстанови от неприятностите си в кръста.

Обичания артист може да го видим в епизодите на сериала „Алея на Славата“, където играе злодея в сюжета – шеф готвача Лагадинов. Наближава зрелищният финал на серията, в който очакваме да има големи разкрития и обрати.

Освен на малкия екран може да видим Донков часове преди Нова година в представлението „Камбаната“ в Народния театър, на което е и режисьор. Въпреки здравословното си състояние актьорът не може да зареже своята страст – театъра. Скоро той участва в представлението „Антигона“, за което е трябвало да стиска със зъби от болки, за да излезе на сцената. Освен това в момента Донков пътува до Сливен, за да направи репетиция с оркестър „Карандила“ за предстоящия му спектакъл. В името на изкуството отдаденият творец трябва да пренебрегне болките в кръста си и да се отдаде напълно. Вероятно когато работи за призванието си, актьорът забравя, поне за момент заболяването.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ