Кръв и детски плач на АМ Тракия: В катастрофиралата кола имало младо семейство

полиция катастрофа

Тежко пострадалият в катастрофата с ТИР на АМ „Тракия“ е бил близък роднина на семейството, което е пътувало в самокатастрофиралата кола, съобщава Блиц.

Човекът е бил сигнализиран от жена, която е пътувала в самокатастрофиралия автомобил и е отишъл на място, за да види какво се случва. По този повод той се е приближил до полицаите, за да попита какво става.

В самокатастрофиралата кола са били млад мъж, жена и тяхното 2-г. дете. То е с травми на главата, но няма опасност за живота му. Майката и бащата също са пострадали и за техния живот няма опасност.

Тежко раненият роднина е на 48 години. Всички пострадали са от Пазарджик. Водачът на ТИР-а е тестван за алкохол и наркотици. Тестовете са отрицателни.

Тежковозът е собственост на пловдивска фирма.

Двама полицаи се разминаха на косъм от инцидента, след като се отзоваха на сигнал за самокатастрофирала кола на 67-ия км. на скоростната отсечка. Те са излезли от патрулката, а секунди по-късно ТИР е отнесъл автомобила им в канавката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ