Спряха погребението на отец Кирил Папудов, направиха спешна аутопсия: Убит е!

кирил папудов

Известният отец Кирил Папудов от петричкото село Кладенци бе открит мъртъв в дома си завчера, възрастният мъж е намерен на леглото в стаята си от неговите роднини. Вчера започнала подготовка за погребението му, покойникът бил измит, облечен и готов, за да бъде изпратен в последния му път, когато изведнъж роднините забелязали рани по главата и странни драскотини по лицето, съобщава Struma.com.

Предположили, че смъртта му не е естествена и вероятно някой го е пребил. Незабавно на място са извикани полицаи, които спрели подготовката за погребението и сезирали прокуратурата за съмненията на близките. Трупът е взет и днес ще бъде направена аутопсия за потвръждения или отхвърляне на версията за смъртта на отец Папудов. Близките се съгласили, за да бъдат отхвърлени всякакви съмнения около причината за смъртта му. Те коментирали, че имал проблеми със сърцето, но се чувствал добре напоследък. Отец Кирил Папудов е национално известен.

Многократно задържан и осъждан за притежаване на наркотици- канабис. Около 10 пъти го вкарваха в ареста, след като в дома му се намираха килограми от наркотината трева. Свещеникът непрекъснато обясняваше, че отглежда марихуана, за да лекува себе си и болната си съпруга Мария, която почина през 2006 година. Свещеникът се задоми повторно и пак продължи да сее канабис, новата му съпруга при един от арестите пое отговорността и беше осъдена на година и половина условно.

Жената твърдеше, че растението, което е открито в къщата им е саморасляк и отецът няма никаква вина. Той в този период бе в условията на условна присъда, и ако не бе баба Елена щеше да влезе в затвора, затова и жената пое неговата вина. Отецът има 5 условни присъди – 4 за канабис и 1 за незаконно оръжие.

В последните години обаче той се смири и нищо не се чу повече за него до вчера.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ