Кървавата касапница на АМ Тракия: 7 ранени, 1 е с ампутиран крак и опасност за живота

полиция катастрофа

Тир с българска регистрация, управляван от 54-годишен шофьор от пловдивското село Белащица, е блъснал шофьор на аварирал автомобил и двама полицейски служители. По-тежко е пострадал 48-годишният мъж от Пазарджик.

Мъжът е с различни фрактури по тялото и ампутиран ляв крак над глезена. Реанимиран е в Спешно отделение и настанен в ОАИЛ. Има опасност за живота му.

Припомняме, че бе получен сигнал за самокатастрофирал автомобил и на мястото е бил изпратен екип на сектор „Пътна полиция“ от Пазарджик. Изпратени са и линейки за пострадалите.

Пътните полицаи обезопасили района на катастрофата с конуси. В този момент към тях се приближил водач на аварирал наблизо автомобил и започнал разговор с полицаите, най-вероятно е търсил помощ от униформените, когато внезапно върху тях връхлетял тир с българска регистрация. Той помел конусите и патрулния автомобил на полицаите, който се озовал в крайпътната канавка, предава Лупа.

Друга тежка катастрофа имаше на автомагистрала „Тракия“ вчера.

От самокатастрофирала кола, заради спукана гума, в болницата са приети 23-годишен мъж и 25-годишната му съпруга и двегодишното им момиченце, както и 25-годишния шофьор на автомобила.

Малкото дете, което е с черепно-мозъчна травма и контузия на белите дробове, е прегледано и транспортирано от екип на ЦСМП-Пазарджик към УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив. 23-годишният му баща е с травма на гръден кош, а 25 -годишният шофьор е с контузия на гръдния кош и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Трима са отказали хоспитализация, сподели д-р Бакалов.

Общо седем души са пострадалите при двете пътните произшествия на АМ „Тракия“ вчера. Всички те са са приети в Спешно отделение, съобщи заместник-началникът на Спешно отделение д-р Димитър Бакалов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ