Депутат на Бойко изригна: 2г ви предупреждавахме! Целяха едно – за едни да има, за други да няма

николай нанков

Когато преди 2 г. предупреждавахме, че индексацията на договорите за строителство се прави по субективен начин и резултатът ще е създаване на условия за корупция и прекомерно оскъпяване на обектите, чухме само популистки анти-ГЕРБ тези. Повече от две години различни правителства – главно служебни, под маската на фалшива грижа за обществото, вероятно са целели едно – да превърнат индексацията в бизнес. За едни да има, за други да няма.

Дали са успели – компетентните органи дасе произнесат. Но много приказки в този дух чухме днес от трибуната на парламента. И пак ГЕРБ опитаха да изкарат виновен. Ама няма как! Защото индексацията започна много след като вече не бяхме на власт. От есента на 2022 година. И то заради инфлация, която пак не нашата политика развихри. А сега пак ние оправяме поредната каша.

Вече за всички е ясно, че атаките срещу ГЕРБ са били изцяло с политическа цел – да свалят доверието в нас. Е, не успяха. И друг път съм го казвал – една от най-голямите грешки в политиката е да подцениш интелигентността на избирателите. Хората видяха застоя след нас и тази промяна не им хареса.
За да бъдем справедливи, трябва да отбележим усилията на МРРБ под ръководството на министър Цеков да се подобри средата и да се работи здраво. Дано удържи на популистките ветрове.

От профила във Фейсбук на депутата от ГЕРБ Николай Нанков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ