Мирчев: Цялата работа по Шенген свърши кабинета Денков-Габриел, а Радев се качва на шейничка и…

payimage-594330

Работата по Шенген се свърши от това правителство, Радев се качва на тази шейничка и казва „Благодарение на мен”, той бил уговорил и дата за приемане. Това заяви в „Твоят ден” по NOVA NEWS депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

“Цялата работа по Шенген беше свършена от екипа на Денков и Мария Габриел, заедно с политическите лидери в Народното събрание”, заяви Мирчев. Според него решението на Нидерландия да отблокира членството ни в Шенген е заради приетите промени в Конституцията, които гарантират върховенство на закона.

Мирчев прогнозира, че разговорите с Австрия също ще приключат положително в рамките на часове или дни.

Депутатът от ПП-ДБ критикува президента Румен Радев за сключването на договора с турската компания „Боташ”, според който трябва да платим 2,2 млрд. долара на Турция. „Договорът с „Боташ” е конфиденциален, ние, например, като депутати нямаме достъп до него. Исках да дойда в Секретно деловодство в НС, знаете ли какво ми отговориха – не мога да имам достъп до него”, заяви Мирчев.

За опитите за блокиране на дейността на Народното събрание Мирчев заяви, че действията на „Възраждане” са по сигнал от президента Радев. „Трябва да кажем добри думи за БСП, които се държаха изключително адекватно. БСП е системна партия, когато става въпрос за Конституцията и българския парламент, те не могат да се държат като диванета”, заяви Мирчев.

За тортите с мотиви от Паметника на Съветската армия Мирчев заяви: На такива торти мястото не им е на партийно парти. Но не е работа и на БСП от парламентарната трибуна да се обяснява как депутати ядат деца. Казвам ви съвсем искрено – тортата на „Да, България” аз не я видях и не съм ял. Донесена е от наш член”, заяви Мирчев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ