Искат линч за Мис България 2020: Нагло същество! Знаеш ли колко са убити? А ти се фукаш

венцислава тафкова

Мис България 2020 Венцислава Тафкова отново разлюти защитниците на животни, след като се появи с палто от лисица. А това е четвъртото такова, което показва за кратък период от време.

Моделката пусна селфи от асансьора с новата си придобивка, цитирайки добре познатия рефрен от коледната песен “Santa baby“: „Santa baby, just slip a Sable under the tree for me! Been an awful good girl“ (в превод: „Дядо Коледа, плъзни ми под елхата кожа от норка! Бях ужасно добро момиче“).

На много хора не им се нрави факта, че миската се облича с палта, направени от козината на животни. „Тя знае ли колко лисици са били убити, за да може да се фука със снимките си в Инстаграм. Уж миските парадират с благотворителни кауза, а накрая се оказват с корави сърца“, пишат в мрежата.

„Искам я на бесилката тази пача. Толкова нагло същество не е имало скоро в публичния свят. Заслужава да я разпънат на площада и да я замеряме с камъни или жива да я одерем“. гласи друг коментар.

По всичко личи, че миската е слушала през тази година, след като се е намерил някой да й направи подобен скъп подарък. Бърза проверка показа, че цената на палтото струва около 1000 лева, пише show.blitz.bg.

Природозащитници определиха поведението й като „изключително нагло“, а с тазгодишния си коледен подарък Тафкова отново показа, че няма да промени нрава си, но кожите ще ги сменя често. Явно е решила да бъде сред най-мразените миски с тези свои прояви на коравосърдечност към животните и чувствата на хората, които се борят за справедливост.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ