Ето кой е най-близкият човек до примата Лили Иванова. От фен до нейн всеотдаен асистент

лили иванова николай недеков

Този път искам да разкажа за Николай Недеков – 10 години вече е най-близкият човек до Лили Иванова, на когото тя разчита 24/7… За всичко! Той реди концертите и турнетата, записите и репетициите, той дирижира с изключителен такт случващото се около и с Лили Иванова – от работата с музикантите до разправиите с байчето на някой паркинг.
Той я води и я качва на сцената, той я отвежда в края на концерта, винаги стои като страж в дъното зад кулисите, готов на мига да реагира. От неговите ръце Лили поема микрифона, с който миг след това гласът й ще залее с влудявща емоция публиката.

От фен на Лили Иванова Николай си завоюва мястото на нейн всеотдаен личен асистенст, на когото тя има пълно доверие. А това е сериозно постижение!

Николай никога не фокусира вниманието върху себе си – с много такт и интелигентност споделя възторзите и разочарованията, които съпътстват и личния, и професионалния живот на Лили Иванова. Много балансиран, изключително уважителен, с точни жестове и премерени думи намества пъзела в днешния живот на Лили.

Разказва, че когато започнали да работят заедно, Лили Иванова му казала: „Виж какво, сега, когато си толкова близо до мен, злобата и завистта, които ме съпътстват, наред с огромната обич на публиката, ще се прехвърлят и към теб!“ Е, тогава Николай не го е усещал, но днес вече знае какво е да си до най-голямата звезда на България и да следваш нейния убийствен ритъм на работа.

Защо го споделям – защото около всеки голям творец на сцената има екип, и колкото той е по-железен, организиран и професионален, толкова повече дава шанс на твореца да блесне. За Николай Недеков това се е превърнало в мисия на живота му.
Поздравления, Николай!

От Фейсбук профила на журналистката Валерия Велева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ