Писъци огласиха Благоевград: 22-г. джигит стори немислимото, известна лекарка пострада

линейка

Известната благоевградска лекарка д-р Мая Рабанова пострада след като 22-годишен шофьор, зад волана на Ситроен, я блъсна в района на „Младежкия дом“ в областния център. Това съобщава Struma.com.

Инцидентът стана вчера около 16 часа. Д-р Рабанова пресичала пътното платно при зелен светофар и на пешеходна пътека, спазвайки правилата за движение на пешеходците, когато изведнъж върху нея връхлетял Ситроен-а на М. Божурски. Водачът спрял, но блъснал жената, която при падането счупила крака си, в областта на глезена.

Транспортирана е спешно в болницата, където е прегледана и по-късно изпратена за лечение в столичната клиника „Света Анна“. Няма опасност за живота й.

Тестовете за алкохол и наркотици и на двамата участници в пътния инцидент са отрицателни.

Това е поредният инцидент с пешеходец, напоследък почти всяка седмица в полицията в Благоевград регистрират произшествия с пешеходци. Причината е несъобразената скорост, с която управляват водачите, несъобразяването с хлъзгавата пътна настилка и невъзможността им да спрат навреме, както и употребата на забранени субстанции зад волана.

Разбира се има и инциденти по вина на пешеходците, които не спазват правилата на движение.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ