Трус на ,,Герена“: Левски иска да се отърве от Ники Михайлов, спешно му търсят заместник

payimage-545835

Ръководството на Левски прави опити да се раздели с Николай Михайлов по време на зимната пауза на първенството. Договорът на вратаря с клуба изтича на 30 юни 2024 година, но на „Герена“ искат раздялата да се случи по-скоро, твърди БЛИЦ.

35-годишният Михайлов е бил обвинен от треньорския щаб за загубата от Берое в Стара Загора с 1:2. Въпреки че единият от головете падна заради централния защитник Кристиан Димитров, стражът е бил нарочен за главния виновник. За капак идва и негативното отношение на част от феновете към Ники.

В тази връзка „сините“ босове вече търсят негов заместник, гледайки профили и видеоклипове на вратари. В полезрението им има и двама такива от родния футболен елит.

Все пак не бива да се забравя, че Николай Михайлов е играчът с най-голям стаж на „Герена“ от всички настоящи футболисти на отбора. Той е и единственият сред тях с най-добра визитка извън България – с Твенте е ставал шампион и носител на Купата и Суперкупата на Нидерландия, а преди това подписа договор с Ливърпул.

„В нашия клуб понякога има необяснимо негативно отношение към някои ветерани. Към хора, които вече не играят футбол, но са дали доста на Левски. Хубаво би било това да се промени. Ако наистина се стигне до раздяла с Ники Михайлов, тя трябва да стане през парадния вход, а не през храсталаците край помощните игрища на „Герена“, коментират фенове на „сините“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ