Враца трепери от страх: Поредният джигит в града, летящ със 140 км/ч, се оказа 21-г. красавица

ани коцева

Разкритията на агенция BulNews за джигитите, които не спазват закона и излагат живота на врачани на риск продължават. Този път на мушката е млада жена, която лети със скорост близо три пъти над разрешеното в града. В редакцията на медията пристигна поредният клип на опасно шофиране. На кадрите се вижда как кола се движи с висока скорост по бул. „Мито Орозов“. Километражът показва 140 км/ч. По данни на автора на сигнала, видеото е заснето около полунощ на 26 срещу 27 декември.

И това нарушение е споделено в социалната мрежа Instagram. Автор на поста е 21-годишната врачанка Ани Коцева. Справка на агенция BulNews показва, че младата жена кара лек автомобил „Ауди“ с регистрационен номер ВР 0918 СН. Призоваваме полицията да вземе мерки и да проведе разследване дали Коцева е шофирала във въпросната нощ.

Няколко джигити вече си изпатиха от подобни хвалби в мрежата. След като сами споделиха свои нарушения врачанинът Румен Кръстев бе арестуван, а неговият авер Искрен Иванов остана без кола и книжка.

Вижте видео на нарушението тук.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ