Бивш общински съветник от ГЕРБ: Кметът на Дупница загуби самообладание, би ме на публично място

общински съветник герб

Бившият общински съветник от ГЕРБ в Дупница Георги Наумов се оплака, че кметът Първан Дангов го е бил на публично място. Пред представители на медиите Наумов разказа, че на галавечерта по кибокс миналата събота в залата, кметът на Дупница го нападнал първо словесно, а после и го удрял. Скандалът бил заради отпуснати пари за коледен турнир по борба. „Размаха ми пръст и ми каза да върна парите. Отидох при него, за да го попитам какво има предвид. Това са целеви средства, отпуснати по проекти.

Няма как да прави „Спортист на годината“ с целеви пари. Не зная кой го е подвел. Явно човекът загуби самообладание, позволи си да ме хвана за ревера, два шамара ми удари, каза, че ще ме съсипе и даде на прокурор. Оттам отидох в полицията и подадох жалба. Това не може да е лицето на Дупница“, заяви Наумов и допълни, че според него кметът лъхал на алкохол. „Ръмжеше ми в очите. Дръпна ми ревера и ми удари два шамара… Какво срещам от кмета: нападки и посегателство за саморазправа. Това ли е нормалното водене на политика в Дупница?!“, попита Наумов и изрази надежда, че органите ще свършат своята работа.

„24 часа“ потърси кмета Първан Дангов, за да чуе и неговата позиция. „Засега няма да коментирам нищо. Ще го направя след празниците, когато се запозная с целия запис от пресконференцията“, лаконичен бе Дангов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ